Lilly Kolmann

Våtservietter til baby

Våtservietter til baby

Våtservietter til baby

Våtservietter er praktisk å ha tilgjengelig når man har baby. Spesielt når man er på farten.

Jeg har siden baby nr 1 brukt tørre engangskluter kjøpt på apoteket. Disse har jeg vridd opp i vann, iblandet litt kokosolje når jeg er hjemme. Kokosolje kan brukes til så mangt (Les mer her), og er super til bleiestell. Men jeg ble litt lei av en konstant oljete vaskeservant, så kjente på behovet for en mer praktisk løsning.

I jakten på gode våtservietter for baby testet jeg meg gjennom våtservietter og intimservietter som skulle være milde og passe for sensitiv hud.

Ansiktet mitt var testområde. Jeg fant dessverre ingen våtservietter som ikke luktet sterkt, sved eller gjorde huden i fjeset mitt rød. Jeg har riktignok sensitiv hud, men nettopp derfor passet det perfekt å teste produkt for baby.

Nå som baby nr 2 er i hus fikk jeg i et opplyst øyeblikk ideen om å lage mine egne våtservietter. Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har kommet på dette tidligere, men bedre sent enn aldri. Enkelt er det også. Så nå har jeg funksjonelle og milde våtservietter både på badet hjemme og i stellevesken.

Dette trenger du:

  • ca 1 liter kokt vann
  • 1 ss kokosolje
  • 1 dråpe eterisk olje (valgfritt, ikke nødvendig) Eterisk olje

Kok opp ca 1 liter vann.

Avkjøl litt og bland i kokosolje.

Når blandingen har blitt kald/ romtemperert har du i en dråpe olivenolje. (Viktig at du bruker en olje du vet er av god kvalitet, jeg bruker dòTERRA).

Deretter bløter du tørrserviettene med så mye fuktighet du ønsker. Jeg vrir opp så de ikke blir altfor våte. Kokosolje

Jeg har kjøpt lufttette plastbokser på Europris, og etui til å ha med i stellevesken har jeg kjøpt her. Etui til våtservietter

2 thoughts on “Våtservietter til baby

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.